Westland 2019 у Львові

3118
24.05.19
Westland 2019 у Львові

Ніч з 31 травня на 1 червня стане особливою для фанатів електронної музики. У цю ніч ви відчуєте всепоглинаючу міць музики в стилі транс, хаус і драм-н-бейс. Тільки уявіть, більше 30 тисяч людей будуть насолоджуватися якісною електронною музикою на стадіоні «Арена Львів».

Фестиваль Westland - це музикотерапія. Приїжджайте, і дозвольте собі розчиниться в мелодіях, наповнитися новими емоціями і відчуттями.

Якщо ви ще не стали фанатом електронної музики, але хочете пізнати щось нове, хочете відчути світ по-іншому, тоді купуйте квитки онлайн до Львова і приїжджайте за особливими почуттями. Незважаючи на свою, на перший погляд, монотонність, музика в стилі транс і хаус неймовірно багатогранна. Кожен проживає її і розуміє по-своєму. Запевняємо, що атмосфера фестивалю нікого не залишить байдужою.

Хедлайнери фестивалю

Цього року організатори постаралися на славу і запросили для нас світових зірок.

Cosmic Gate 



Дует з Німеччини, який виступає в стилі транс. Клаус Терхойвен і Штефан Боссемс створили один з найбільш затребуваних і відомих електронних дуетів на планеті. Підтверджуючи статус топ-діджеїв світу, хлопці з Cosmic Gate одні з найбільш гастролюючих електронних музикантів. Вони бажані гості в усіх столичних клубах Європи. Крім цього хлопці не пропускають великі фестивалі електронної музики. Цього разу вони введуть в транс учасників фестивалю Westland на стадіоні «Арена Львів». Не пропустіть їх виступ в Україні, якщо не впевнені, що зможете купити квитки в міста Європи і потрапити на їхні концерти там.

 

Pendulum 


Австралійське тріо створює музику в стилі драм-н-бейс. Pendulum, одні з перших на драм-н-бейс-сцені, явили цю музику новому і молодому, поколінню, проклавши дорогу для нового покоління драм-н-бейс-музикантів. Вони відрізняються особливим звучанням і характером, тому якщо ви в темі, то обов'язково повинні послухати живий виступ Pendulum у Львові.

 

W & W 



Мелодійний транс з Голландії. Дует, заснований Виллемом ван Ханегема і Вардом ван дер Харст в 2007 році. На сьогоднішній день «W & W» вже піднялися до самої верхівки рейтингу світової електронної музики, зайнявши 14 сходинку в самому шанованому межах «DJ Mag Top 100».

Дорога до Львова

Якщо ви прийняли рішення їхати на фестиваль Westland до Львова, тоді давайте розглянемо кращі варіанти дороги.

Якщо у вас є машина то, проблеми немає. Але що ж робити іншим? Головна порада це не відкладати покупку квитків, краще заздалегідь оформити бронь квитків онлайн і зі спокійною душею чекати день від'їзду. Вартість квитка з Києва до Львова близько 400 грн. Якщо ви їдете з Одеси, то покупка квитка вам обійдеться від 600 гривень і від 700 грн. з Харкова. За авіаквиток Київ-Львів вам доведеться викласти приблизно 1000 грн. Також, ви можете скористатися сервісом Блаблакар. Знаходьте попутників і заощаджуйте гроші.

Вибирайте найоптимальніший варіант, зустрічаємося всі 31 травня у Львові на фестивалі Westland. Цю ніч не забуде ніхто

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок