Найбільш незвичні професії світу

6178
03.07.18
Найбільш незвичні професії світу

        Кожен з нас рано чи пізно зіштовхується з вибором професії і пошуком роботи. При цьому, ми намагаємося знайти оптимальний варіант: хороший прибуток, зручний графік, цікаве заняття. Коли ми чуємо слово «професія», то завжди уявляємо ряд класичних спеціальностей: учитель, лікар, інженер та інші. А, між тим, у світі існує безліч професій, про які, мало хто знає.

1.Тестувальник водних атракціонів. Великобританія

Якщо ви любите водні парки та різноманітні атракціони, то вам сподобається чудова вакансія – тестувальник водних атракціонів. Вам необхідно давати оцінку найбільш хвилюючим водним атракціонам. Така робота дозволяє не лише заробити багато грошей, а й добряче розважитися. Викид адреналіну вам забезпечений!

2. Гавкаючий сищик собак. Швеція

    Для володарів гучного голосу є особливо цікава робота. У Стокгольмі в податковій інспекції є вакансія – гавкаючий сищик собак. Працівник повинен ходити по домівках і гавкати так, щоб собаки йому відповіли. Він визначає у якому будинку живе пес і якщо він не зареєстрований і за нього не сплачується податок – службовець виписує рахунок.

3. Слухачі пармезану. Італія

    Для цієї професії знадобляться люди з винятковим музичним слухом. Працівник має стукати спеціальним молоточком по голівках сиру, щоб перевірити – дозріли вони чи ні. Так як, сир дозріває цілих 3 роки – звук змінюється щодня.

4. Дегустатори з Амстердама

    Якщо ви любите весело проводити час і хочете нових відчуттів, то вам сподобається така професія, як дегустатор. Але в цей раз, це трохи не те, що ми можемо собі уявити. В Амстердамі щорічно проводиться фестиваль, на якому змагаються виробники марихуани. Завдання дегустатора спробувати всі види і оцінити їх за різними критеріями.

5. Професійний соня. Гельсінкі

     Часто через роботу ми абсолютно не висипаємося, але в світі є професія, яка повністю виключає цю проблему.
Власники готелів в Гельсінкі запрошують на роботу професійних сонь для тестування комфортабельності готельних номерів.
6. Той, що стоїть у черзі. Великобританія

      У Великобританії є агентство, яке спеціально навчає людей стоянню в черзі і надає їм роботу. Це вирішує проблему зайнятих людей, які не хочуть витрачати час на очікування своєї черги.
7. Дизайнер Legoland. Німеччина

    Суть цієї роботи полягає в складання самих незвичайних фігурок з деталей Лего. Для такої цікавої роботи не потрібні ніякі особливі навички, тільки творчість і бажання.
8. Плакальник. Китай

    Для хороших артистів в Китаї існує така професія, як плакальник. Так, як китайці звикли завжди тримати себе в руках, то навіть на похорони вони замовляють плакальників, що тужать за померлими.
9. Туалетний гід. Китай

    Ще одна незвичайна професія в Китаї. Робота полягає в тому, що спеціально навчені люди за певну платню, проводжають охочих справити природні потреби до найближчого туалету.
     У цьому списку лише невелика частина професій, які дозволяють заробляти непогані кошти, при цьому, особливо не втомлюючись і не напружуючись.

     Так що, якщо ви втомилися від великих навантажень, відповідальності та тягаря своєї роботи, то ви завжди можете обрати нову професію і, придбавши автобусні квитки онлайн на сайті inBus.ua, відправитися у нове щасливе та цікаве життя!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок